Gostilna in prenočišča Turšič  Anton, s.p.

 

Voljčeva cesta 3, 1360 Vrhnika

T: 00 386 (1) 755 12 13

M: 00 386 (0)41 420 507

E: info@gostilna-tursic.si

 

ODPRTO

Od ponedeljeka do sobote,

od 7. do 23. ure.

Toplo vabljeni!

Ob nedeljah počivamo :)

© GOSTILNA IN PRENOČIŠČA TURŠIČ 2019

OBLIKOVANJE IN IZVEDBA: STUDIO OKUSI

Okusi...

 

Naš jedilnik se prične že pri skrbno izbranih sestavinah, zato smo povezani z lokalnimi dobavitelji, ki nam zagotavljajo vselej sveže in domače meso, mesnine, zelenjavo in druga živila.

...

Še posebej se lahko pohvalimo z našimi hišnimi specialitetami kot so goveji jezik v solati, domače klobase, vampi in domači skutni štruklji.

 

Kvalitetne sestavine so osnova, da pričaramo kulinariče dobrote kot so domači narezki in klobase, domača goveja juha, svinjska in telečja pečenka, pečena rebrca, dušena govedina, golaž, jota, ričet, obara, vse vrste zrezkov (dunajski, pariški, naravni, goveji, puranji), ocvrt piščanec, pečen in pražen krompir, ocvrti lignji (kalamari s tatarsko omako),  sezonske solate, testenine, pizze in vegetarijanske jedi.

 

Nekateri radi zaključijo svoj obrok s sladkim priboljškom. Slovimo po slastnih domačih tortah, ki jih pripravimo tudi po naročilu za večja slavja in posebne priložnosti.

Pester izbor jedi prilagajamo sezonski ponudbi kot na primer odlične domače krvavice, pečenice, prekajene klobase, kislo zelje in repa, matevž v zimskem času.

 

Poleg jedi po naročilu ste k nam vabljeni na dnevno sveže tople malice in kosila ter široko izbiro hrustljavih pizz.

 

Dnevni jedilnik malic in kosil lahko spremljate in si ogledate na naši

FB spletni strani.

...

in doživetja!

 

Pomembne življenjske prelomnice radi obeležimo s praznovanjem, veseljem in radostjo.

...

Rojstni dnevi, obletnice, poroke, osebni ali poslovni dosežki in drugi pomembni dogodki se nam še posebej vtisnejo v spomin. Da se jim boste lahko povsem prepustili in v njih brezskrbno uživali, bomo za vas v celoti prevzeli pogostitveni del.

 

Po predhodnem skupnem dogovoru bomo izpolnili in upoštevali čim več vaših želja in pričakovanj ter prispevali k temu, da bo vaše slavje ostalo nepozabno za vas in vaše goste.

Sprejmemo in postrežemo lahko do 100 gostov v notranjih prostorih, ob primernem vremenu pa se lahko zabavate in osvežite v zavetju vrta, ki sprejme 40 gostov.

 

Praznovanje je možno tudi ob živi glasbi.

Lastno parkirišče je primerno za 20 – 30 avtomobilov.